Webnote

WebNotes, d.o.o je veb aplikacija u oblasti Veb komentara. Njihovo rešenje omogućava korisnicima da označe tekst i dodalju Sticki Notes na Veb stranama

MeetingWords


MeetingWords je jednostavan program za uređivanje teksta na Internetu. Možete ga koristiti odmah, bez prijavljivanja, i vaš tekst se skladišti na Internetu tako da možete da joj pristupite sa bilo kog računara. Takođe možete da pozovete druge ljude na tipa sa vama. Do 32 ljudi mogu da tip na istom dokumentu u isto vreme!
MeetingWords je namenjen realnom vremenu saradnju između ljudi. To nije namenjena za dugoročno skladištenje dokumenata. Jastučići mogu biti izbrisani ako se ne koriste u više od sedam dana.
MeetingWords veb sajt je kreiran od strane Piter Kaminski, uz velikodušnu podršku volontera.
MeetingWords koristi EtherPad Open Source motor, koji je stvoren od strane sjajnih softver inženjera AppJet-a. Google je nedavno kupio AppJet, inženjeri su se preselili na radu na Google Vave.
MeetingWords je besplatan.
Aleksandar

Lucidchart
body_logo.png
body_logo.png

Online dijagram toka i softvera. Kreiranje dijagrama i crteža, kao što su tokovi procesa, mape uma, mrežni diJagrami, UML diJagrami, vireframes, dizaJn korisničkog interfeJsa i druge crteže na mreži sa LucidChart.
LucidChart je dizajniran da se udobno uklapa u tok nekog trenutno koristite Google Apps, ili Zoho. Da bi to postigla, ona se pridržava sledećih idealima dizajn:

1. Interfejs mora da bude čista i intuitivno.
2. Kolaboracija mora da bude laka za podešavanje i jednostavna za upotrebu. Korisnici nikada ne treba da budu isključeni iz dokumenta, ili blokirani od uređivanja, samo zato što drugi korisnik trenutno radi na tome.
3. Objavljivanje u PDF ili druge formate slika mora da bude lako.
Aleksandar

MixedInk
1.jpg
MixedInk prvi put je upotrebio javno grupa progresivnih onlajn aktivista, Netroots, da nacrt političke platforme, komad koji je kasnije uključena u 2008 Demokratske stranke platforme.
MixedInk formalno pokrenut u januaru 2009. Alat je od tada koristi za prikupljanje zajednice medijskih organizacija, uključujući Associated Press, kao i političke i vladine kancelarije, uključujući i Kancelarije za nauku i tehnologiju politike Bijele kuće. Takođe je sugerisao da bi MixedInk softver biti koristan u nastavi pisanja, iako to kompanija ne ističe aplikaciju na svom veb sajtu.
MixedInk platforma nastoji da kombinuje elemente Viki sa demokratskom rejting sistem da biste osigurali da konačni tekst odražava kolektivni glas učesnika i ne može se oteti od strane bilo kog pojedinca urednik. Proces saradnje autoring javlja tokom fiksni vremenski period u kome saradnici pišu originalne, potpuno verzije teksta, uređivanje drugih podnesaka; Remik segmentima različitih verzija zajedno da napravite nove i različite stope podneske na 5-zvezdica skale. Na kraju, verzija teksta sa najvišim prosečnim rejting je trebalo da odražava zajedničke tačke gledišta učesnika i ima za cilj da se tumači, objavljen, ili povisiti u skladu sa tim.

Aleksndar

Wiggio == ==
wiggio.png
wiggio.png

Wiggio interfejs sadrži šest osnovnih toolsets (Imajte na umu da jedan nalog Wiggio može napraviti više grupa, koja se može videti zasebno ili u kombinaciji, u kalendaru, na primer):
Kalendar - prilično jednostavan deljenog kalendara koji vam omogućava da upravljate grupnim događajima.
Folder - Možete da upload većinu tipove datoteka na Wiggio grupe. Možete editovati dokumenta i tabele u okviru Wiggio i dobiti verziju za praćenje automatski. Član grupe može da preuzmete datoteku, promenite ga i ponovo ga postavi. On / ona ne treba da promenite ime datoteke ili bilo šta za Wiggio da ga prepozna kao novu verziju. Stare verzije su još uvek na raspolaganju. Možete da vidite fotografije i video zapise, kao i slušanje audio datoteka iz fascikle.
Sastanak - Wiggio nudi tri vrste sastanaka za korisnika: u-lice, konferencijski poziv i chat sobe. Za konferencijske pozive, Wiggio koristi Rondee, besplatan konferencijski poziv usluge. Wiggio će domaćin ćaskanja za grupu.
Anketa - Wiggio's anketa vam omogućava da brzo dobijete konsenzus članova svoje grupe. Vi postavljate pitanja i dobijete odgovore nazad u zbirnom obliku grafikona
Poruke - Kroz Wiggio, možete da šaljete i primate poruke na tri različita načina: tekstualne poruke, e-mail i govorne beleške. Svaka grupa ima svoju email adresu. Kada neko u grupi poruke u na tu adresu, ona dobija raspodeljuje svima u grupi, u skladu sa svojim isporuku prednost. E-poruke od ne-članovi grupe su blokirani da eliminiše neželjene poruke. Podgrupe podržavaju komunikaciju sa podskup grupe, bez potrebe da se izaberu sva njihova imena.
Da-li - Ova funkcija omogućava vam da kreirate liste zadataka za svoju grupu. Članovi grupe mogu da provere događaje kao urađeno kada ih završi i Wiggio će reći svima koji su ih proverili.
Aleksandar